ESTENG
Koolituskalender
registreeru
   Ostukorv on tühi
    Facebook Skype Twitter

Toidukoolitused

SÜDAMESÕBRA MAGUS TÖÖTUBA- KÄSITÖÖKOMMID JA TRÜHVLID

Kuidas saab moos kommi sisse? Meie magusas töötoas saadki sellest teada. Valmistame imemaitsvaid täidisega komme- shokolaadist, pähklitest, mõnusast vahukreemist ja martsipanist täidistega.  Kõik kommid, mis endal valmis meistardatud on mõeldud kaasa pakkimiseks või kohe maiustamiseks! Komme valmib 30 tk igale osalejale.


Kursusel õpitakse valmistame komme kolme erineva retsepti järgi.

Juhendaja Jule Käen-Torm või Jana Mihhailova

Jaanuar 2020

ITAALIA TOIDU ÕHTU
Toimumise aeg: R 24.01 18:00 - 21:00
Kursuse maksumus on 39.00€ . Hands-on Itaalia toidu õhtu, kus õpime valmistama bruschettasid, värsket pastat, pestot ja Cannolisid. Õhtusöögi juurde pakutakse Itaalia veini/maitsevett.
MAKROONIDE TÖÖTUBA
Toimumise aeg: T 28.01 17:30 - 20:30
Kursuse maksumus on 32.00€ . Õpime valmistama kuulsaid Prantsuse maiustusi MACARON´e. Kõik töövahendid ja koostisosad on hinna sees. Oma nippe ja nõuandeid jagab Kairi Tähe (www.mustmakroon.ee).

Veebruar 2020

AASIA TOIDU ÕHTU
Toimumise aeg: R 21.02 18:00 - 21:00
Kursuse maksumus on 39.00€ . Saame tuttavaks India vürtside ja maitseainetega. Hands-on töötoas õpime valmistama Ramen suppi, Tikka Masalat ja India lameleiba Naani. Lõpetuseks üks mõnus mango lassi :)

Märts 2020

MAKROONIDE TÖÖTUBA
Toimumise aeg: T 10.03 17:30 - 20:30
Kursuse maksumus on 32.00€ . Õpime valmistama kuulsaid Prantsuse maiustusi MACARON´e. Kõik töövahendid ja koostisosad on hinna sees. Oma nippe ja nõuandeid jagab Kairi Tähe (www.mustmakroon.ee).
MAROKO TOIDU ÕHTU
Toimumise aeg: R 20.03 18:00 - 21:00
Kursuse maksumus on 36.00€ . Hands-on töötoas räägime eluolust Marokos ja valmistame koos Harira suppi, kana Cous-cous´i ja apelsini magustoitu Maroko moodi.

Aprill 2020

SUSHI koolitus
Toimumise aeg: R 03.04 18:00 - 20:30
Kursuse maksumus on 36.00€ . Hands-on töötoas räägime Jaapani toidukultuurist, õpime keetma õiget sushiriisi ja keerutame ning fritime erinevaid sushi sorte. Mekime ka Jaapani ploomiveini. Meile jagab oma nippe ja nõuandeid Aire Kronberg, www.sushitiger.ee