Toidukoolitused
SÜDAMESÕBRA MAGUS TÖÖTUBA- KÄSITÖÖKOMMID JA TRÜHVLID
Kuidas saab moos kommi sisse? Meie magusas töötoas saadki sellest teada. Valmistame imemaitsvaid täidisega komme- shokolaadist, pähklitest, mõnusast vahukreemist ja martsipanist täidistega. Kõik kommid, mis endal valmis meistardatud on mõeldud kaasa pakkimiseks või kohe maiustamiseks! Komme valmib 30 tk igale osalejale.
Kursusel õpitakse valmistame komme kolme erineva retsepti järgi.
Juhendaja Jule Käen-Torm või Jana Mihhailova
Märts 2021 |
MAKROONIDE TÖÖTUBA |
Toimumise aeg: T 09.03 17:30 - 20:30 |
Kursuse maksumus on 36.00€ . Õpime valmistama kuulsaid Prantsuse maiustusi MACARON´e. Kõik töövahendid ja koostisosad on hinna sees. Oma nippe ja nõuandeid jagab Kairi Tähe (www.mustmakroon.ee). |
ITAALIA TOIDU ÕHTU |
Toimumise aeg: R 19.03 18:00 - 21:00 |
Kursuse maksumus on 40.00€ . GRUPP ON TÄIS. Hands-on Itaalia toidu õhtu, kus õpime valmistama bruschettasid, värsket pastat, pestot ja Tiramisut. Õhtusöögi juurde pakutakse ka Itaalia veini ja ise valmistatud Limoncellot. |
Aprill 2021 |
HISPAANIA TOIDU ÕHTU |
Toimumise aeg: R 16.04 18:00 - 21:00 |
Kursuse maksumus on 40.00€ . Hand-s on töötoas valmisvad imemaitsvad Hispaania road: Caldo de Marisco (mereannisupp), Paella ja magustoiduks Churrod šokolaadikastmega. Mekime ka Hispaania veine. |